Ajuntament de Reus

GTranslate

br

21 de Abril 2017

21ª Mostra Catalana de Bonsai, dins els actes de la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017

L’Associació Cultural Club Bonsai Reus organitza aquest divendres 21 i dissabte 22 d'abril als espais de l'antic Hospital de Sant Joan (carrer de Sant Joan) la 21ª Mostra Catalana de Bonsai, en el marc dels actes de Reus Capital de la Cultura Catalana 2017. A més de l'exposició, l'antic hospital també serà escenari diumenge al migdia de la trobada d'entitats que formen part de la Coordinadora Catalana de Bonsai.

Durant aquests dos dies el vestíbul de l’antic Hospital de Sant Joan presenta una extensa exposició d’arbres conreats mitjançant aquesta tècnica de cultiu oriental provinents de diferents indrets de Catalunya. A la vegada hi haurà diversos tallers i demostracions amb la participació de destacats professionals així com d’una demostració d’art floral Ikebana. Complementàriament hi haurà un espai dedicat a conèixer les diverses eines, estris i testos de ceràmica que s’utilitzen habitualment.

L’horari d’exposició i activitats és el següent: dissabte dia 22 de 10:00 a 13:00 h i de 18:00 a 20:00 h i diumenge d’11:00 a 14:00 h i de 17:00 a 20:00 h. La inauguració oficial es porta a terme dissabte a les 18:00 h i hi té prevista l'assistència l'alcalde, Carles Pellicer.

Organitza:

Amb el suport:

Generalitat de Catalunya Departament de Cultura
Diputació de Tarragona

Mecenes de la Capital:

Patrocinadors:

Amics de la capital:

Mitjans patrocinadors: