Ajuntament de Reus

GTranslate

br

13 de Setembre 2017

Servei de visites especials al refugi de la Patacada i a l'exposició “La festa sota el foc” amb motiu de les festes de Misericòrdia

El Museu de Reus ofereix els pròxims dies visites especials a l'antic refugi antiaeri existent al subsòl de la plaça de la Patacada i a l'exposició de vestimenta històrica de diables “La festa sota el foc” amb motiu de les festes de Misericòrdia. L'antic refugi de la Patacada es podrà visitar (amb reserva prèvia) els dies 19 i 21 de setembre a les 18:00 h i a les 19:00 h.

Per reservar la visita al refugi de la Patacada cal fer-ho per telèfon al 977 010 660 o bé a través del correu electrònic irecuenco@museudereus.cat. A partir de dimarts 3 d'octubre s'oferiran visites de manera habitual cada dimarts a les 18:00 h, sempre amb reserva prèvia (l'aforament és limitat). El Museu de Reus preveu la possibilitat de visites especials en dissabte amb reserva prèvia, sempre segons disponibilitat del Museu.

Els preus de les visites al refugi de la Patacada són els següents: entrada individual, 3 euros; de 7 a 14 anys i més de 65 anys, 2 euros; menys de 7 anys, gratuïta i grups escolars, 2 euros.

Visites a “La festa sota el foc” el 23 de setembre
D'altra banda, el Museu de Reus ofereix dissabte 23 de setembre de 10:00 a 14:00 h l'exposició “La festa sota el foc” . Aquest muntatge mostra una excepcional col·lecció de vestits antics de diables que permet conèixer el model històric del Ball de Diables a Reus, una col·lecció donada per l'entitat Bravium Teatre al museu de la ciutat. Fins al 28 d'octubre es poden veure al Museu de la plaça de la Llibertat una cinquantena de vestits històrics que abasten un període des de principis del segle XIX fins a mitjan segle XX. Aquesta exposició s'inclou en el programa d'actes de Reus Capital de la Cultura Catalana 2017.

Organitza:

Amb el suport:

Generalitat de Catalunya Departament de Cultura
Diputació de Tarragona

Mecenes de la Capital:

Patrocinadors:

http://unio.coop/
Aigües de Reus

Amics de la capital:

Mitjans patrocinadors:

Mitjans col·laboradors: