Ajuntament de Reus
Arts escèniques
br
29 d' Abril

Roig

Descripció

L'espectacle és una combinació de música, interpretació i recitació de textos a càrrec de Mònica Lucchetti, Llúcia Vives i Carles Beltran.

Montserrat Roig, autora compromesa a molts nivells, forma part dels autors que, a l’entorn de 1970, van marcar un punt d’inflexió en la història de la literatura catalana. Roig és un homenatge especial on, a més de fer divulgació de l’obra de l’autora, també hi ha records, olors, colors i emocions de la vida de Montserrat Roig.

 L’actriu i directora de teatre Mònica Lucchetti, narra i descriu passatges plens de vida, d’intensitat i passió, d’amor a l’escriptura, de moments colpidors per la lluita contra les injustícies d’uns anys de turbulències socials i de canvis profunds. La cantant Llúcia Vives, interpreta cançons que li agradaven a l’escriptora. (Chanson francesa, poemes musicats o alguna cançó del seu amic Ovidi...) i ens entrega amb el talent del seu cant instants preciosos i plens d’emotivitat. El músic i compositor Carles Beltran ha volgut crear algunes notes pels textos de la Montserrat, on la música acarona la bellesa de la literatura de l’escriptora catalana.Lloc

Sala Santa Llúcia


Organitza:

Amb el suport:

Generalitat de Catalunya Departament de Cultura
Diputació de Tarragona

Mecenes de la Capital:

Patrocinadors:

Amics de la capital:

Mitjans patrocinadors:

Mitjans col·laboradors:


C/Sant Joan, 27 - Reus

977 010 200

[email protected]